HTML

marakodj

"kiordítom a bánatom, és egy deci konyak után már borotválkozni is tudok."

Friss topikok

Linkblog

- elmondom hát mindenkinek -

2008.05.10. 16:53 u zlateho tygra

 

Gát György, second part: The Return of the Szipoly

Gát Györgyöt faggatták a kedves chatelők tegnap ehelyütt, az origo vendégszobájában. Érdekes lett - főleg az a rész, amikor jeles rendezőnk, sztorigazdánk, tervcsőszünk a művészi koncepcióról értekezik, már hogy igen, ezt direkte ilyennek akarták - ellenben jómagam inkább arra az anyagra lennék kíváncsi, ami végül nem került bele a valószínűleg jócskán meghúzott beszélgetésbe, egy-két „menj a picsába!” nyilván elcsattant, ugyebár.

Mindenesetre Gát György, a „Família Kft.”, az „Angyalbőrben”, és a „Linda” édes jó apukája megérdemli a tockost, hátha akkor lefejeli az asztalt, és felébred végre. Nem az a baj ugyanis, hogy csinált egy szar filmet, hanem hogy mindezt szalonnától hájasan, egy legenda grabancába kapaszkodva tette. És így azt is a saját szintjére rántotta le egy picit – legalábbis annyira, hogy amikor a „mi Marcinkat” nézzük, akkor nyilván a fejünkbe villan majd ez a zsírmocsok is.

Speciel nem dühöngök, mikor meglátom Uwe Bollt. Gát Györgytől viszont rohadtul elkap a kólika.

A Macskafogó 2 nem kevésbé volt csalódás, ott ellenben a Ternovszkyék, ha büdösen is, de végül csak kikecmeregtek a saját szarukból. Nem igyekeztek többet hemperegni benne a kelleténél. És tegyük hozzá: volt ott némi tisztelet, meg szellem, meg tudás. Csak elcsúszott, no, van olyan. De Gát György maximum a Morganjével feszíthet a Bukott Kabalák Szigetén - bár a furcsán csurranó állami támogatás pedzegetése után jómagam nem biztos, hogy előhuzakodtam volna a 12 millió forintos autómmal. Nem illik fingani társaságban, vagy ha már kibújt, akkor ne hajtsa senki az orrunk alá a gőzt. Tessék megszeppenve nézni egy kicsit, csöndesen lamentálni. Had nyissunk ablakot.

A Kis Vuk jelenleg a 4. legrosszabb film a neten fellelhető legnagyobb filmes oldal, az IMDB szerint. És hip-hop, jön a harmadik rész (talán inkább a második, drágám), mert ez bizony - álljunkfel, ha szól a Himnusz! - valóban kirobbanó siker.

Csapná agyon az erdész egy szívlapáttal.

 

                                                                (Led Zeppelin: Achilles Last Stand)

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nemarakodj.blog.hu/api/trackback/id/tr15462740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kefe 2008.05.11. 19:36:54

Áháhháhá!
Jó a kép haver!
Igazad van, ez a wukettő úgy el lett baszva, hogy %/+7("+%$ß

u zlateho tygra 2008.05.12. 15:56:16

abszolúte. itten lehet tiltakozni, meg felszólalni, verbális wunderbaumot akasztani a bűzbe borult rókalukba:
www.kicsivagyokehesvagyok.hu

kovácspéterke 2008.12.17. 15:59:55

A lamentálást nem lehet csendben tenni...

u zlateho tygra 2008.12.17. 16:18:12

hogyne lehetne. Mint ahogy csendesen morfondírozhat is az ember.
Gát úr, maga az?

u zlateho tygra 2008.12.17. 16:28:20

én az origo-ra értettem a panaszkodást. ott sír, ha megnézed, hogy őtet biza báncsák.
Ezt kellene szerintem csendben csinálni, Gyurikám.
süti beállítások módosítása